Artikkelit löytyvät eri välilehdiltä

keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

Yrittäjän on hyvä olla Demari, kuluttajan on hyvä olla Demari


Olin SDP:n ehdokkaana Helsingin kunnanvaltuustoon.
Sain hienosti ääniä, en päässyt valtuustoon, mutta jatkan rantojemme puolustamista.

Tämä vanha SDP:n logo on hieno. Yrittäjänä tunnistan tuosta myllärin, joka jauhaa Suomelle leipää. Uskon, että SDP on hyvä tuki pienyrittäjille. Helsingin elämä syntyy pienistä yrityksistä. Pienet yritykset ovat sitkeähenkisiä. Omistaja voi jättää oman palkkansa nostamatta ja kohta taas mennään kohti parempaa aikaa.

Tässä meidän helsinkiläisten, jotka rahoja käytämme, meidän pitää olla huolellisia. Meidän pitää juoda se kahvi tai kalja paikallisessa kuppilassa. Kun ostamme kahvin Starbucksista tai purilaisen Mäkkäriltä, niin rahoitamme amerikan rikkaita. Sen sijaan että paikallinen yrittäjä voisi maksaa tyttärensä tanssitunnit.

Olen asunut Helsingin niemellä liki koko ikäni. Olen ollut pitkään kahden keskustan taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Siinä puuhassa olen tottunut avaamaan suuni niin kokouksissa kuin kohdatessani Helsingin virkamiehiä.

Jos saan vähän ääniä, ne tukevat puoluetta ja pulinat pois. Jos saan reilusti ääniä, äänesi tukee minua ja sitten vasta pulina alkaa. Nyt kun kerran olen päättänyt aloittaa politiikassa, en osaa tarjota tyhjiä lupauksia, mutta voin taata, että minun kauttani valtuusto saa aimo annoksen tervettä järkeä. 

 

Olin SDP:n ehdokkaana Helsingin kunnanvaltuustoon.
Sain hienosti ääniä, en päässyt valtuustoon, mutta jatkan rantojemme puolustamista.


Jos yhteistyö kiinnostaa, anna kuulua.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommmentit moderoidaan ja julkaistaan kirjoittajan luvalla ja vastuulla.